OM OSS

Bergsbladet delas ut gratis till alla hushåll i hela Bergs kommun, samt i Vemdalen.

Att få ditt budskap att synas och få genomslagskraft – det är det vi brinner för. Vi är själva ett litet företag baserat i Funäsdalen – vi känner till de utmaningar som småföretag ställs inför. Vi älskar att göra annonser och klura på hur vi kan få dig att synas bäst. På kontoret i Funäsdalen jobbar fyra kvinnor med olika bakgrund och erfarenheter men vi har alla samma drivkraft att få ditt budskap att nå fram till din tänkta målgrupp. Vi ger även ut Fjällnytt – Härjedalens annonsblad, och har tillsammans över 35 års erfarenhet inom grafisk design och annonsproduktion.

Hej!

Det är vi som jobbar med Bergsbladet. Vi finns på plats i Funäsdalen men har ofta vägarna förbi Bergs kommun. Tveka inte att slå oss en signal eller skicka iväg ett mail om du har några funderingar. Vi hörs!

Cecilia Hallgren

Ägare och Grafisk Designer

Cecilia Hallgren

Cecilia hjälper dig att tillverka din annons och gör även layouten av bladet. Cecilia bor i Funäsdalen och har jobbat inom turism och marknadsföring i Funäsfjällen i många år.

Estefania Morales

Digital Designer

Estefania Morales

Estefania, eller Steffy som hon kallas för, är en Digital Designer från de värmländska skogarna men nu nyinflyttad till Funäsdalen. Hon jobbar med varumärkesbyggande, sociala medier och webb.